Stel MAX 503 - 503 IP54 ATX

U bent hier

De inverter MAX 503 is ontworpen voor elektrodelassen, Mig- en Mig-pulslassen, Tig-lift. De belangrijkste kenmerken zijn: Robuust, draagbaar en betrouwbaar, lassen van de meeste elektrodentypen inclusief aluminium, celluloseachtig en boogkrachtverstelbaar, afstandsbediening, Tig-lift, Slope Down instelbaar, Hot Start-instellbaar, VRD.

Er is ook een IP54 ATX uitvoering leverbaar. De verschillende Multi-Process-combinaties van deze robus "Globetrotter" met zijn geavanceerde invertertechnologie, verhogen de veiligheid van de gebruiker voor een breed scala aan lastoepassingen. Met de "optionele uitbreidingsprocedure" kan men volgende lasprocessen instellen: MIG / MAG; PULSE MIG / MAG; DC TIG met HF-ontsteking. Vooral bedoelt om ondergrondse toepassingen, Off-shore, Petrochem, droge of koude omgevingen, marine, militaire en trainingsscholen.
V.R.D. betekent: SPANNINGVERMINDERINGSINRICHTING en zorgt voor de vermindering van de OCV (nullastspanning) bij een veiligheidsniveau onder 20 V, om Elektrische schokken te voorkomen.

Offerte aanvragen

 

BijlageGrootte
324.54 KB