TIP-TIG demo's tijdens Technishow 2018

U bent hier

Tijdens de jaarbeurs Technishow in Utrecht hebben we onze nieuwe innovatieve TIP-TIG-lasproces voorgesteld.
Dat er veel intresse was in deze technologie was te merken aan de vele bezoekers op onze stand.
Wij danken jullie alvast voor het bezoek.

TIP TIG op Technishow_0.jpg

TIP TIG op Technishow2.jpg

Het TIP TIG-lasproces is een zeer uniek HOT-WIRE TIG-lasproces met een uniek gepatenteerd draadaanvoertechnologie voor geautomatiseerd lassen, cladding, orbitaal lassen en aluminiumlassen. De voordelen van dit systeem zijn lasnaden van de hoogste kwaliteit met de hoogste neersmeltsnelheid en een zeer lage warmte inbreng die consequent de hoogste metallurgische resultaten op alle legeringen oplevert.

In tegenstelling tot bijna alle andere TIG-lasprocessen met HOT-WIRE, kan het zowel handmatig in alle posities worden bediend, als met onze gepatenteerde automatiseringssystemen worden gebruikt. Een algemeen erkend voordeel dat wij bieden, is de verlaging van de arbeidskosten die gepaard gaat met dure nabewerking en training.

Neem de tijd om de voordelen van TIP TIG-lassen te onderzoeken op verschillende legeringen zoals koolstofstaal, roestvrijstaal, duplex en super duplex roestvrij staal, inconel, stelliet, titanium, aluminium, hastelloy, kopernikkel, nikkel-chroomlegeringen en vele andere.

Kom deze technologie ontdekken en vraag een vrijblijvende demonstratie aan.

weldingco_1.png

weldingco_3.png

Lees Meer