Siegmund Las en opspan systemen

U bent hier

16mm Systeem
Met dit 3-dimensionele opspansysteem kunt u zelfs de meest gecompliceerde (las)constructies snel en met grote nauwkeurigheid opspannen. Deze opspantafels hebben een horizontaal en verticaal gatenpatroon. Deze tafels hebben een hoogte van 850 mm (met standaard poten), zijwanden van 100 mm, materiaaldikte van ca. 12 mm en zijn voorzien van een 16 mm boring. De rasterlijnen, met een onderlinge afstand van 50 mm, zijn te gebruiken als meetinstrument tijdens de opbouw van het werkstuk (optioneel kan ook schaalverdeling op de lange zijde van het bovenblad worden aangebracht). Het is mogelijk om meerdere tafels aan elkaar te koppelen. Deze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met een uitgebreid gamma opspantoebehoren.
De 16mm tafels worden meestal gebruikt voor het lichtere werk tot 200 kg.  Standaard zijn de tafels plasmagenitreerd (= betere bescherming tegen lasspetters en roestvorming, dus langere levensduur).  Ze zijn ook beschikbaar zonder nitrering of in roestvaststalen versie.

28mm Systeem
Deze opspantafels hebben een horizontaal en verticaal gatenpatroon. Deze tafels hebben een hoogte van 850 mm (met standaard poten),zijwanden van 200 mm, materiaaldikte van ca. 25 mm en zijn voorzien van een 28 mm boring. De rasterlijnen, met een onderlinge afstand van 100 mm, zijn te gebruiken als meetinstrument tijdens de opbouw van het werkstuk (optioneel kunnen ook diagonale rasterlijnen en/of maatverdeling op de lange zijde van het bovenblad worden aangebracht). Het is mogelijk om meerdere tafels aan elkaar te koppelen. Deze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met een uitgebreid gamma opspantoebehoren. De 28mm tafels worden meestal gebruikt voor zware constructiewerken (tot 10 Ton). Standaard zijn de tafels plasmagenitreerd (= betere bescherming tegen lasspetters en roestvorming, dus langere levensduur).  Ze zijn ook beschikbaar zonder nitrering, in hardox of in roestvaststalen versie.

BijlageGrootte
2.72 MB
Offerte aanvragen