DHI-15 inverter inductie verwarmtoestel

U bent hier

DE INDUCTIEVERWARMING DHI-15 is ontworpen voor snelle, efficiënte en veilige verwarming van metalen onderdelen.

De DHI-15 is een superieur alternatief voor autogene of op LPG gebaseerde verwarmingsmethoden in uw werkplaats, het is met name handig voor toepassingen met geschroefde verbindingen in voertuigen, kisten, lagers, naven enz.
Inductieverhitting brengt werkstukken sneller op de juiste temperatuur dan traditionele methoden en biedt meer controle in gevoelige gebieden zoals gestoffeerde en geverfde oppervlakken. De DHI-15 is een geavanceerde, efficiënte methode voor het verwarmen van onderdelen voorafgaand aan verharding, ontdooien, enz.

Beschrijving van inductieverwarmer DHI-15

Gelijkmatige en stabiele verwarming. Het object wordt gelijkmatig verwarmd zonder omgevingshitte veroorzaakt door op vlammen gebaseerde verwarmingsmethoden. Sensoren zorgen ervoor dat het onderdeel niet oververhit raakt zodra de doeltemperatuur is bereikt.
Veiliger en comfortabelere werkomgeving voor de operator. De gebruiker wordt niet blootgesteld aan open vuur, hete gassen en risico op brand en ontploffing zoals bij vlamverwarming.
Lagere operator training kosten, lagere loonkosten. De operators vereisen geen regelmatige training en certificering zoals bij autogeen en LPG gebaseerde systemen.
Lage verbruikskosten. Geen werkdruk gerelateerd aan het kopen en leasen van gasflessen.
Onderdelen kunnen tot 800 ° C en hoger worden verwarmd.
Een zeer energiezuinig verwarmingssysteem.

Gebruik van inductieverwarmer DHI-15

het DHI-15-toestel verwarmt een M12-bout of een moer tot een temperatuur van meer dan 800 ° C in slechts 15 seconden. De voorbereiding en het instellen van een inductieverwarmingssysteem is veel sneller in vergelijking met een autogeen brandersysteem. Sluit de DHI-15 eenvoudig aan op een 230V-stopcontact, installeer het juiste type spoel op het onderdeel dat u wilt verwarmen en druk vervolgens op de AAN / UIT-knop om het inductieproces te starten. Het verwarmingsproces wordt in seconden uitgevoerd, zelfs voor onderdelen die roodgloeiende temperaturen vereisen. Inductiespoelen kunnen gemakkelijk worden vervangen door grotere of kleinere. Hetzelfde geldt voor de verwarmingsspoel die om het onderdeel wordt gewikkeld. Een set spoelen met verschillende diameters kan worden besteld als optionele items samen met de inductieverwarmer.

  • Auto-, spoorweg- en scheepsbouwindustrie, machinebouw, autoreparatiewerkplaatsen, assemblagebedrijven, loodgieters en verwarmingsingenieurs, huishobbyruimten enz.
  • Fabricage, reparatie renovatie, onderhoud.
  • Onderdelen die moeten worden verwarmd, zoals bouten, stang en profielstaal, metalen platen, lagers, kisten, aandrijfassen, ophangingen, moeren, pijpen, tandwielen, veerbases, assen, lambdasonden, machine- en voertuigonderdelen en -componenten, uitlaten, riemschijvendozen , bussen enz.
  • Verwarmen van gereedschappen en onderdelen voorafgaand aan harden, lijmen, solderen.
  • Ontdooien.
  • Dezelfde toepassingen als die van LPG en autogene branders.
Offerte aanvragen
BijlageGrootte
857.14 KB