Mobiele OC plus lasbron

U bent hier

Wilt u lasnaden van constante hoge kwaliteit produceren, waar u zich ook bevindt? Met de Mobile Welder OC Plus kunt u elke uitdaging in de moderne pijpleidingbouw aan.

De Orbitalum Mobile Welder OC Plus is de eerste draagbare orbitale lasstroombron die speciaal is ontworpen voor gebruik op de bouwwerf.
De Mobile Welder OC Plus brengt de gebruikelijke hoge en consistente kwaliteit van orbitaal lassen naar zelfs de meest afgelegen locaties.

Het lichtgewicht en robuuste ontwerp is uitgerust met de modernste informatie- en communicatietechnologie en bouwt voort op de sterke punten van de Orbimat 180SW - onze gevestigde Smart Welder.
Bovendien overtuigt de Mobile Welder OC Plus door zijn gebruiksgemak en minimale instel- en trainingsvereisten.

De Mobile Welder OC Plus is gebaseerd op hetzelfde softwareplatform als onze OM180SW. Dit maakt een onmiddellijke omschakeling door geschoold personeel en een naadloze programma-uitwisseling tussen machines mogelijk.
Hij wordt geleverd samen met de ORBICOOL MW koelunit, die in slechts een paar stappen wordt aangesloten en vervolgens overal mobiel of stationair in de productie kan worden gebruikt.

Deze flexibiliteit wordt nog vergroot door de integratie van een "Manual Welding Mode" in combinatie met de mogelijkheid om een handtoorts te bedienen - een krachtbron voor alle uitdagingen in de moderne pijpleidingbouw.

Offerte aanvragen