Onderpoederdek lassen

U bent hier

Onderpoederlassen is een zeer productief proces met een elektrische boog die onder een laag poeder ligt. Het poeder vormt een slak die het smeltbad beschermt tegen de invloeden van de lucht. Bovendien kunnen hiermee de mechanische eigenschappen van de las worden beïnvloed. De stroomsterktes kunnen heel hoog oplopen waardoor er een dikke draad gebruikt kan worden en de neersmeltsnelheid erg hoog komt te liggen.

De voordelen om te lassen onder poederdek zijn de hoge snelheid, goede inbranding, geen lasspatten, geen straling, weinig rook en een hoge inschakelduur.

Onze SubArc Digital-reeks biedt zowel DC- als AC / DC-mogelijkheden. DC Digital-modellen hebben een vermogen van 650 - 1250 Ampère; en AC / DC Digital-modellen hebben een vermogen van 1000 A bij een werkcyclus van 100%.

De krachtbronnen hebben de capaciteit om laswerk met Submerged Arc (SAW) en Electroslag (ESW) aan te kunnen, van traditioneel DC-eenboog naar meeraderig tandemlassen. In het geval van ESW-lassen of hoge stroomsterkte nodig kunnen twee of meer krachtbronnen gemakkelijk parallel worden geschakeld.

Naast deze voedingsbronopties biedt de serie twee interfacebedieningen - analoog en digitaal - en een reeks draadaandrijfmotoren en accessoires, waaronder enkele- en dubbeldraadtoortsen en externe bekledingskoppen. De accessoires worden gevoed met een veilige, lage stuurspanning (24 VAC) van de stroombron.

Offerte aanvragen