ORBIMAT SW

U bent hier

Deze intelligente stroombronnen verbindt het orbitale lasproces met de modernste informatie- en communicatietechnologie en zorgt voor de beste lasresultaten, hoge efficiëntie en duurzaam kwaliteitsmanagement.
De bronnen zijn verkrijgbaar met AVC/OSC of zonder.

Deze nieuwe generatie orbitaallas stroombronnen combineert het bekende en succesvolle kenmerken van de voorgangers met de nieuwste technische innovaties:

Online toegang tot projecten en parameters dankzij de geïntegreerde LAN-interface, de ORBIMAT 180 SW & 300 SW kan worden geïntegreerd in de klantnetwerk: gebruikers, planningsingenieurs en kwaliteitsborging medewerkers.
Met verschillende gebruikersniveaus hebben ze toegang tot projecten en gegevens te allen tijde, waardoor het mogelijk is om het hele lasproces bij te houden.
Alle lasgegevens en programma's voor elk individueel las proces kan volledig worden opgeroepen en gedocumenteerd geanalyseerd, gebruikt en geoptimaliseerd worden voor toekomstig lasprocessen.
Op deze manier kunnen productiesequenties beter worden gepland en zijn ook veiliger en minder tijdrovend.
De ORBIMAT 300 SW is daarom een belangrijk element voor het vaststellen van meer duurzaam kwaliteitsbeheer.

USB-poorten openen een vooruitstrevende connectiviteit. Intuïtieve bediening en een meertalig menu interface.
De ORBIMAT 180 SW & 300 SW wordt bediend met de 12,4 " kleurenaanraakscherm, of anders met de multifunctionele bedieningsknop, zoals bekend is van premium auto's en de ORBIMAT CA-serie.
De meertalige menu-interface met grafische ondersteuning maakt bediening en parametrering van de lasstroomvoorziening eenvoudig en intuïtief. Softkeys bieden directe toegang naar belangrijke opdrachten.
De nieuwe ORBIMAT wordt uitgerust met een besturingssysteem dat soepel opnieuw opstart en zonder gegevensverlies, zelfs na de typen door abrupte systeem shut-downs en stroomstoringen, wat op bouwplaatsen kan voorkomen.

Meer kwaliteit en veiligheid De ORBIMAT 180 & 300 SW bereikt meer kwaliteit dankzij digitale en nauwkeurige lasgasregeling "PERMANENT GAS". Het maakt het mogelijk om te presteren lasprocessen met het hoogste niveau zuiverheid en een lage gasbehoefte, vermindering van de kosten voor elk lasproces. De waarden van hoeveelheid gas zijn opgeslagen in het lasprogramma daarom is het eenvoudig om reproduceerbare lasresultaten te bereiken.

De automatische rotorstopfunctie biedt verbeterde veiligheid functies. De ORBIMAT 180 & 300 SW is ook voorzien van motorkoppelregeling: als de laskoprotor wordt verhinderd te roteren door vertraging of een obstructie tijdens de automatische rotatie, zal de rotorbeweging  van de laskop onmiddellijk stoppen.

Mens en machine zijn voorzien van betere bescherming en kostbare productie stilstandtijden, veroorzaakt door afgekeurde goederen en reparaties worden voorkomen. Tegelijkertijd, de levensduur van de laskop is verlengd. Kortere lascycli en meer productiviteit.

Offerte aanvragen

   Download brochure