MIG verbruiksgoederen

U bent hier

Mig lasonderdelen

We houden een zeer aanzienlijke voorraad bij van alle gebruikelijke verbruiksartikelen en reserveonderdelen voor TBi-producten en enkele andere merken. We bieden uitstekende kwaliteit in combinatie met zeer concurrerende prijzen.

 

stromduese.jpg

Contact tips

Contacttips zijn verbruiksartikelen die de grootste hoeveelheid slijtage vertonen. De kwaliteit van de tip is echter cruciaal voor productief werk. Onthoud altijd dat u niet alleen tegen de laagste prijs moet kopen, maar ook om de levensduur van de punt in uw werkplaats te vergelijken. Omdat frequent onderhoud van de lastoorts veel duurder zal zijn dan een contacttip van betere kwaliteit!
We bieden u uiterst precieze contacttips (ECu, CuCrZr) uit onze eigen productie voor de meest gangbare toortsen en draaddiameters.


Spiralen.jpg

Liners of draadgeleiders

Wij hebben alle soorten draadgeleiders, b.v. stalen en PTFE-voeringen, speciale voeringen voor aluminiumdraden enz. Onze verkoopafdeling helpt u graag bij de keuze van het juiste product voor uw toepassing!


gasverteiler.jpg

Gasverdelers

Gasverdelers of diffusers in verschillende vormen en gemaakt van verschillende materialen voor de hoogste kwaliteitseisen worden door ons geleverd


duesenstock.jpg

Tip houder

Tip houders van hoge kwaliteit  ze garanderen dat de contactpunt perfect op de toortskop zit.


gasduesen.jpg

Gasmondstukken

Gasmondstukken in conische, tapse of cilindrische vormen of als puntlasnozzles in verschillende diameters zijn leverbaar. Speciale constructieontwerpen zoals watergekoelde gasmonden zijn ook beschikbaar.