Multivision Carbon lashelm

U bent hier

Carbon.png

De vertrouwde, maar baanbrekende Multi Vision Lashelm is nu verkrijgbaar in een trendy Carbon look.
Standaard is de Carbon  voorzien van een spectaculair goede cassette, waarvan de kleurinstelling traploos regelbaar is van 9 - 13. Ook de reactietijd en licht gevoeligheid zijn traploos regelbaar.
Daarnaast heeft de cassette een slijpstand, waardoor de Multi Vision Carbon niet alleen een lashelm is, maar ook een slijphelm.
De helm voldoet aan NEN 175 B. Standaard 2 jaar garantie.

De Multi Vision Grind is een lichtgewicht lashelm geschikt om te gebruiken bij vele slijp-, las-, snij- en gutswerkzaamheden. De helm geeft een maximale bescherming van oog en gelaat tegen rondvliegende lasspatten en optische- en warmtestraling. Dit gaat gecombineerd met een optimaal draagcomfort, groot gebruiksgemak en een lange levensduur. De Multi Vision carbon lashelm heeft een drievoudig instelbare automatische cassette met slijpstand waarmee zowel lichtgevoeligheid, als kleur en openingssnelheid aangepast kunnen worden.

• Slijpstand
• Maximale bescherming
• Optimaal draagcomfort
• Helder zicht
• Volledig instelbaar
• Snelle reactietijd
• Lange levensduur

De Multi Vision Grind lashelm is gemaakt van hoogwaardig hittebestendig materiaal waarbij het ontwerp van de helm een optimale bescherming tegen lasrook geeft. De hoofdband is volledig instelbaar voor een optimaal draagcomfort. De DIN kleur is ook tijdens het lassen traploos instelbaar van 9 tot 13. De standaard kleur van de cassette is DIN 4. De automatische cassette werkt op zonnecellen waardoor het vervangen van batterijen tot het verleden behoort. De twee sensoren op de cassette zorgen voor een zeer snelle reactietijd.

Offerte aanvragen